top of page

IK BEN DANIËLLE

En ik herken de vrouw in jou

LINH20230417coach0311A.jpg

IK HERKEN HET LEVEN OP DE AUTOMATISCHE PILOOT

Altijd maar klaar staan voor de ander en geen tijd hebben voor jezelf. Geen grenzen aangeven en daardoor moe en uitgeput zijn.

 

Ongemerkt 'lekt' je energie weg. Je staat zeker open voor iets anders, je weet alleen niet hoe. Je doet aan yoga, leest boeken, volgt eens een webinar.

 

Maar er is meer. Je voelt het, je weet diep van binnen dat er zo veel in jou zit. Maar hoe dan? Hoe krijg ik dat zichtbaar? En hoe en waar begin ik?

 

Die ‘hoe’ mag je vanaf nu loslaten. Je hebt voor jezelf gemanifesteerd dat je hier op mijn website bent. En daarmee is jouw eerste stap gezet. Ik begeleid je graag naar je originele, authentieke zelf. Het enige wat jij hoeft te doen, is je aanmelden bij mij!

LOGO

EMDR

Untitled design (2).png

MIJN VERHAAL

Van secretaresse naar holistsich therapeut

Jarenlang had ik een saaie kantoorbaan als secretaresse, waar iedere dag hetzelfde was en ik mij dodelijk verveelde. Ik was niet gemotiveerd maar ach, ik verdiende toch goed? Ik had last van allerlei vage lichamelijke kwaaltjes en vaak was ik kortaf tegen mijn omgeving omdat mijn emmertje
constant overliep.

 

Het overlijden van mijn vader in 2017 heeft daar verandering in gebracht. Ik startte met mijn opleiding tot Hypnotherapeut. Tijdens deze opleiding speelden mijn gedachten met het idee van een eigen praktijk. Alleen dat is precies waar het steeds bleef, in gedachten. Samen met al die andere gedachten zoals ‘zou je dat nou wel doen’ en ‘blijf nou maar veilig secretaresse, dan heb je zekerheid’.

 

Wilde ik zo door gaan of ging ik het allemaal anders doen?


Aan het einde van 2018, in de periode tussen Kerst en Oud & Nieuw, kreeg ik te horen dat mijn werkgever na 7 jaar een punt achter onze arbeidsovereenkomst wilde zetten. Voor mij redelijk onverwacht, dacht ik. Alleen, was dat eigenlijk wel zo? Want was dit niet al de derde keer in mijn leven dat ik als secretaresse, na een jarenlang dienstverband, te horen kreeg dat mijn arbeidsovereenkomst vanuit werkgeverszijde ophield?

 

Iets met een ezel en een steen bedacht ik me
deze keer dat ik het anders ging doen.

Hin-logo.png

Hypnose 2.0 Master

Practitioner

Zoma-logo.png

Opleiding

holistisch therapeut

1.png

EMDR

Practitioner

DOOR PERSOONLIJKE ONTWIKKELING

is mijn leven radicaal veranderd

Ik startte met persoonlijke ontwikkeling en kreeg daardoor vele inzichten.

 

Zo besefte ik dat ‘veiligheid’ mij klein hield. Dat de banen die ik had, mij jarenlang een 'schijnveiligheid' hadden geboden. Want het heeft me uiteindelijk nooit gebracht wat ik graag wil: vrouwen laten voelen hoe bijzonder ze zijn.

 

Ik had angst voor het onbekende en dus voor groei. En daardoor bleef ik zitten in dezelfde situatie en bleef alles zoals het was. Kiezen voor het onbekende en dus buiten mijn comfortzone gaan om te kunnen groeien, was niet perse makkelijk.

 

Het is wel wat ik gedaan heb.

gold splatter 6_edited.png

DEFINITIEVE VERANDERING

LINH20230417Danielle0582bwA.jpg

2019 werd het jaar van definitieve verandering. Mijn praktijk Detangle werd een feit! Ik ging aan de slag als Holistisch Therapeut! Via o.a. Body Remembers Trauma Therapie (BRTT), Hypnotherapie, Breathwork, Rebirthing, Ademwerk, Reiki, Hypnose, Ademsessies en Trauma Release Breathwork, help ik hooggevoelige en hoogsensitieve vrouwen hun zelfvertrouwen te vergoten.

 

  • Was dit eng? ‘Hell yes!’

  • Was het buiten mijn comfortzone? Pfff..... wat denk je zelf? Als ondernemer krijg je te maken met zóveel nieuwe dingen. Het ondernemerschap is persoonlijke ontwikkeling next level voor mij. En tóch voel ik me super krachtig en ben ik ontzettend blij dat ik deze stap heb gezet.

  • Was het makkelijk? Nee, het was vaak erg lastig en het deed zelfs ook wel eens pijn. Groeien doet soms pijn. Het is alleen wel nodig om te kunnen vliegen!!

 

Mijn saaie kantoorbaan heb ik niet meer, ik doe nu waar ik blij van word! En ik heb een hele andere mindset. Dat is niet alleen fijn voor mij, ook voor mijn omgeving. Ik vertrouw volledig op mijn gevoel en intuïtie en leef mijn droomleven. Wie had dat ooit gedacht, ik?


Dit gun ik jou ook!


Liefs
Daniëlle

Inmiddels heb ik vele mensen mogen helpen van automatische piloot naar droomvlucht. Ik gebruik daarbij diverse Tools zoals Body Remembers Trauma Therapie (BRTT), Hypnotherapie, Breathwork, Rebirthing, Ademwerk, Reiki, Hypnose, Ademsessies en Trauma Release Breathwork.

 

Ben jij er aan toe om eerlijk naar jezelf te kijken en leiderschap te nemen over je eigen leven?

HOE KLANTEN MIJ ERVAREN

Testimonials

Dimphy.jpg

Als je mij een half jaar geleden zou vragen of ik naar een Hypnotherapeut zou gaan, had ik waarschijnlijk nee gezegd. Want voor een toch wel redelijke controlfreak hou ik graag zelf de touwtjes in handen. En onbekend maakt soms toch nog onbemind, sceptisch.

Daniëlle bezit het vermogen je gerust te stellen. Je voelt je meteen op je gemak bij haar, ze kan goed luisteren, vraagt perfect door en weet op die manier feilloos te bepalen wat jij op dat moment nodig hebt.

Mijn ervaring met Hypnotherapie is dat het helemaal niet eng of zweverig is. Het is juist heel ontspannend en natuurlijk. Het voelt goed!

Sommige resultaten zijn meteen merkbaar (rust in je hoofd), andere resultaten vloeien langzaam en soms ongemerkt in je dagelijkse leven:

“Hè was ik dat die zojuist gewoon heel duidelijk gezegd heeft dat ze daar nu geen tijd voor heeft?” En dat voor iemand die al een heel leven zich in alle bochten wringt om aan ieders wens te voldoen.

Ik kan Hypnotherapie bij Daniëlle van harte aanbevelen, het is rustgevend, vertrouwd en het heeft resultaat!

GUN jezelf bepaalde issues aan te pakken via Hypnotherapie!

Dimphy Lambregts

bottom of page