top of page

REBIRTHING ADEMSESSIE

Vrijwel iedereen heeft een trauma opgelopen tijdens de geboorte

De overgang van de warme moederschoot naar de buitenwereld is op zich al traumatisch. Vervolgens worden er felle lampen op ons gezicht gezet en worden we eerst in vreemde handen gewogen en gemeten. Vroeger werd er ook nog eens een klap op de billen gegeven om te kijken of de longetjes het wel goed deden. Om nog maar niet te spreken over tang- of napverlossingen, navelstreng om het nekje of beklemming tijdens de uitdrijving. Deze negatieve ervaringen slaan we op in ons onbewuste en hebben effect op ons latere leven.

Untitled design (3).png
LINH20230417Danielle0350.jpg

REBIRTHING ADEMSESSIE

Rebirthing is een krachtige bewustwordingsmethode waarbij de ademhaling centraal staat. Tijdens de sessie wordt intensief en diep geademd en wordt de kans geboden het geboortetrauma te verwerken.

 

De ademhalingen volgen elkaar op zonder pauze, dit wordt ‘verbonden ademhaling’ genoemd. Dit stelt je in staat contact te leggen met je onbewuste, daar waar de negatieve emoties liggen opgeslagen.

 

Rebirthing richt zich op het bewust worden van negatieve emoties die je nog vasthoudt. Om deze vervolgens los te laten en te verwerken.

 

De rebirthing methode is zacht, echter de uitwerking kan heel intens zijn. De ervaringen tijdens een sessie kunnen nogal uiteenlopen. Wel wordt de sessie vaak afgesloten met een fijn gevoel van welbehagen en ontspanning. Rebirthing is een proces van vertrouwen, toelaten, overgave aan de ademhaling en het loslaten van controle.

EEN REBIRTHING SESSIE IS VOOR 

jou interessant als je....

contact wil maken met je persoonlijke kracht.

bewuster wil leven.

je leven weer in eigen handen wil nemen.

LINH20230417Danielle0334.jpg

het gevoel hebt geestelijk of lichamelijk vast te zitten.

meer in contact met je gevoelens wil komen.

meer energie wil voelen.

MIJN ROL ALS

begeleider

Tijdens de Rebirthing Sessie begeleid en praat ik jou door de sessie heen. Ik hou nauwlettend het hele proces in de gaten zodat ik, waar nodig, direct kan inspelen op wat zich aandient.

LINH20230417coach0311A.jpg

ZIJ GINGEN JE VOOR

Testimonials

Image by Štefan Štefančík

Fijne sessie gehad bij Daniëlle. Ze luistert goed naar je behoeften en geeft goed advies. Daarnaast is het prettig en vertrouwelijk om met haar te werken. Tot op heden erg blij met het resultaat. Ik zou haar zeker aan iedereen aanraden die tot zichzelf wil komen.

Marcella Leurs

Woman in White Blouse

Wat een bijzondere ervaring. Zodra je bij Daniëlle de drempel over stapt ervaar je gelijk de rust die zij en haar huis je geven. Tijdens een heerlijk kopje gemberthee legt ze alles heel helder en duidelijk uit waarna ze je meeneemt naar je eigen onderbewuste met weloverwogen essentiële oliën. Ik kwam bij haar op het juiste moment, het was intens en zeer verhelderend. Nogmaals dank Daniëlle voor deze mooie ervaring!

Jacky Daniëls

bottom of page