top of page
LINH20230417Danielle0590.jpg

Bestseller

DEEP DIVE WITHIN

Ben je er klaar voor diep in jezelf te duiken?

Dan ga ik samen met jou ontdekken wat je écht wil in je leven. Zonder beperkende overtuigingen en vol zelfvertrouwen. Je gaat voelen, terug naar je kern, waar alles al aanwezig is. Je gaat van jezelf houden en vanuit liefde in vrijheid doen, waar jouw hart van in de fik gaat.

Ik heb al vele vrouwen geholpen diep in zichzelf te duiken. Elke keer met groot succes. De meeste van deze vrouwen doen aan yoga, volgen een masterclass of een training en lezen de Hapinezz. Ze voelen dat er meer is, alleen weten ze niet precies wat. Er is iets wat hen tegenhoudt.

Herken je dit?

Vaak zijn dit beperkende overtuigingen en negatieve gedachtes over jezelf. Stemmetjes die je vertellen 'dat kan je toch niet' of 'wie zit er nu op jou te wachten'. En dat weerhoudt jou om stappen te zetten.

Vaak weet je wel dat die stemmetjes nergens op slaan. En toch voelt het alsof een onzichtbare hand je tegenhoudt dat te gaan doen wat je werkelijk wil. Je leeft verder… op de automatische piloot. Ontevreden omdat je voelt dat er meer is.

Wil jij weer gaan leven? Gaan doen waar jij écht blij van wordt?

Gun jij jezelf een leven vol zelfliefde en zelfvertrouwen? Dan is het nu tijd voor jou!

Untitled design (3).png
LINH20230417Zelfvertrouwen0512.jpg

Ik was zo’n vrouw.
En nu leef ik mijn droomleven.

Alle tools die ik geleerd heb in de afgelopen jaren, waarmee ik mezelf heb geheeld, zet ik in bij het Deep Dive Within Traject. Om jou te helen, om oude overtuigingen te transformeren, patronen te doorbreken en blokkades op te lossen.

We kijken daarbij naar je innerlijk kind, je voorouderlijnen, je passies en je dromen. Terug naar je intuïtie en naar wie jij werkelijk bent. Zonder programmeringen schaamteloos en vrij!

WAT JE GAAT ERVAREN MET

Deep Dive Within

LINH20230417Ademwerk303A.jpg

Bestseller

HOE IK TE WERK GA

Tijdens jouw Deep Dive Within Traject kies ik de tools die op dat moment het beste bij je passen. Denk hierbij aan: Body Remembers Trauma Therapie (BRTT), Holistische therapie, Reiki, Hynotherapie, Rebirthing en Trauma Release Breathwork (TRB). Ter ondersteuning gebruik ik klankschalen, koshi's, edelstenen, remedies en essentiële oliën.

 

Ik werk tevens met de 7 chakra's. Chakra's zijn de energiepunten van ons lichaam. Ze bevinden zich in het astrale lichaam (energielichaam), langs de ruggengraat, beginnend bij het stuitje en omhoog lopend naar de kruin van het hoofd.

De chakra's zijn verbonden met de bijbehorende organen en klieren en spelen een grote rol in onze gemoedstoestand en in onze gezondheid. Op basis van verschillende factoren zoals onze jeugd, ervaringen, omgeving en levensstijl kunnen de chakra's uit balans raken. Hier ga ik samen met jou mee aan de slag.

Want zodra de 7 chakra's in jouw lichaam in balans zijn en de Kundalini energie kan stromen, kan jij volledig in je kracht stappen.

 

Na het volgen van het Deep Dive Within Traject weet je precies hoe je een positieve mindset ontwikkelt. Je weet waar je kracht ligt en waar je blij van wordt. Daardoor ervaar je zoveel meer rust en balans in je leven. Dit is merkbaar voor jezelf én je omgeving. Je zit lekkerder in je vel, hebt meer energie en kiest vaker voor jezelf. 

Van hollen voor anderen, naar doen waar je écht blij van wordt.

Van overleven, naar voluit leven.

Van de automatische piloot, naar jouw droomvlucht!

Ben je er klaar voor diep in jezelf te duiken?
Ik begeleid je met liefde naar jouw droomleven.

gold splatter 6_edited.png

Deep dive within

€ 1560

Frequentie 1x per twee weken

12 sessies

De sessies zijn individueel

1-1,5 uur per sessie

Oefeningen en MP3 voor thuis

Bestseller

ZIJ GING JE VOOR

Testimonials

IMG_1154.JPG

Ik heb bij Daniëlle het Deep Dive Within Traject gevolgd. Dit was mijn allereerste ervaring met hypnotherapie ooit. Ik twijfelde van te voren enorm, mede door mijn (onbewuste) negatieve overtuigingen over mezelf en welke investering ik eigenlijk wel waard was. Iets in mij zei dat ik het toch moest doen. Dat moment alleen al voelde ontzettend bevrijdend!

 

Een jaar lang ben ik vanuit Limburg op en neer gecrosst om mijn sessies te volgen. Dat was het meer dan waard. Door de sessies met Daniëlle voel ik meer zelfverzekerdheid, meer liefde voor mezelf en anderen en heb ik weer zin in het leven. Ik heb ook geleerd te 'voelen'.

 

Naast de hypnosessies kreeg ik ook veel praktische tips en oefeningen mee zodat ik hier thuis ook verder mee aan de slag kon. Daniëlle heeft veel verstand van zaken, schept een prettige en veilige sfeer en begeleidt je goed. Ook nog een ademsessie mogen doen bij Daniëlle waarbij emotionele blokkades werden opgelost. Voor iedereen die twijfelt, zeker doen!

Nina

VRAGEN?

neem hier contact op

bottom of page