top of page
LINH20230417cacaoceremonie0113.jpg

WORKSHOPS

CACAO CEREMONIE

Cacao helpt je naar binnen te reizen, verbinding te maken met je hart, patronen te onthullen, zelfliefde te cultiveren, bewustzijn te vergroten en het ondersteunt je in je pad en persoonlijke groei.

Het creëert geen dingen die er niet zijn. Het is eerder een katalysator voor deze processen. Het staat bekend als een hartopenend medicijn dat helpt om inzicht en bewustzijn te vergroten. 

Tijdens deze avond drinken we met een groep van minimaal 3 personen 100% pure cacao uit Brazilië. Ik begeleid je tijdens deze ceremonie met een meditatie zodat je je hart opent voor jezelf. 

Kosten: € 35,00 per persoon.

LINH20230417Cacaoceremonie0113A.jpg
LINH20230417coach0311A.jpg

ZELFLIEFDE SESSIE

Je kent het vast wel, van die momenten dat je jezelf voorbij rent. Dat je voor alles en iedereen aan het zorgen bent, behalve voor jezelf. Op standje overleven en door.

Snak jij ook naar een moment voor jezelf? Dat je even helemaal niks hoeft? Jezelf heerlijk onderdompelen in een moment van pure zelfliefde? Niemand die iets van je wil of vraagt?

Wanneer je zo’n moment helemaal voor jezelf wil ervaren, dan is de zelfliefde sessie echt iets voor jou. Tijdens deze sessie ga je ervaren hoe belangrijk het is om jezelf genoeg liefde te blijven geven. Je hoeft even helemaal niks, alleen ervaren.

Kosten zelfliefde sessie maximaal 4 personen: € 85,00.

Aromatic Oil

WORKSHOP ESSENTIËLE
OLIE

Tijdens deze workshop vertel ik je de drie kenmerken van de essentiële oliën en de drie manieren waarop ze gebruikt kunnen worden. Essentiële oliën worden toegepast om ons emotionele en fysieke welzijn te bevorderen. Ze kunnen in een breed scala worden gebruikt als enkelvoudige essentiële olie of als mengsel van essentiële oliën, al naar gelang je eigen wensen en toepassing. Aan het einde van de workshop maak je een roller met essentiële olie die je mee naar huis neemt.

 

Kosten: € 45,00 per persoon (minimaal 3 en maximaal 8 personen).

ERVARINGEN VAN MIJN KLANTEN

Testimonials

Mirjam v.d. Water.jpg

Ik heb een interessante workshop essentiële oliën gevolgd bij Detangle.

De oliën zijn 100% zuiver en je hebt er dus ook maar heel weinig van nodig. Daniëlle heeft veel kennis van zaken en geeft genoeg adviezen hoe en waarvoor je de oliën allemaal kan gebruiken. Ik was aangenaam verrast door de vele mogelijkheden.

Het was daarom een leerzame, maar ook gezellige workshop. Wanneer je interesse hebt in het gebruik van essentiële oliën en hier meer van wil weten dan is het volgen van een workshop bij Detangle een leuke manier om dat te doen.

Mirjam van de Water

bottom of page