top of page
Kristallen,-salie-en-wierook

MAGISCHE ADEMREIS TRAJECT

Van de automatische piloot naar jouw droomvlucht.

HEY LIEVE VROUW,
HERKEN JIJ DIT ?

Je zelfvertrouwen is laag.

Je hebt negatieve gedachten en een laag zelfbeeld.

Je voelt weinig zelfliefde en maakt nauwelijks tijd voor en contact met jezelf.

Je valt steeds terug in oude gewoontes en gedachten en komt niet vooruit.

Je wil dolgraag jouw innerlijke kracht, stem en talenten vinden.

Je hebt last van verdriet en trauma's die je moeilijk los kunt laten.

LINH20230417Breathwork0434.jpg

Je voelt je 'tegengehouden' in datgene wat je eigenlijk zou willen doen.

Tijdens de Magische Ademreis (ook wel Ademwerk, Ademsessie, Rebirthing of Breathwork genoemd) gaan we aan de slag met deze punten en ga ik je helpen een diepe transformatie te behalen op zielsniveau, waar je de onvoorwaardelijke liefde voor jezelf weer zal voelen.

Ben jij klaar voor een innerlijke reis? Wil je graag in contact komen met je 'ware' zelf en onbewuste blokkades en/of verdriet loslaten zodat je kan gaan leven?

Ja, dat wil ik

HOE IK TE WERK GA

De Magische Ademreis doen we in een groep van maximaal 4 personen.

Stap 1

Stap 2

Stap 3

Stap 4

gold splatter 6_edited.png

Jouw lichaam weer volledig van zuurstof voorzien (dat je waarschijnlijk al lang niet meer hebt gekregen door de verkeerde ademhaling).

Jouw parasympatisch zenuwstelsel activeren en jouw lichaam volledig tot rust brengen.

Jouw ademhaling intensiveren waardoor je de lichaamseigen stof DMT gaat aanmaken en in trance staat terecht komt. In deze staat kunnen onbewuste herinneringen van oud verdriet, pijn en woede losgelaten worden.

Totale ontspanning in je lichaam en geest ervaren en onvoorwaardelijke liefde voor jezelf voelen.

PROGRAMMA

Wat je beleeft tijdens jouw Magische Ademreis

09.45 uur Inloop

10.00 uur Start introductie

10.30 uur Cacao ceremonie (intentie)

11.00 uur Korte aurareading
11.15 uur Crystal Herbs Essences

11.30 uur Chakra healing

12.00 uur Rebirthing ademreis

Week 1:

09.45 uur Inloop

10.00 uur Evaluatie vorige sessie

10.30 uur Cacao ceremonie (loslaten)

11.00 uur Yin Yoga oefeningen

12.00 uur Magische ademreis

Week 2:

09.45 uur Inloop

10.00 uur Evaluatie vorige sessie

10.30 uur Cacao ceremonie (manifestatie)

11.00 uur BRTT (lichaamswerk)

12.00 uur Magische ademreis

Week 3:

09.45 uur Inloop

10.00 uur Evaluatie vorige sessie

10.30 uur Cacao ceremonie (dankbaarheid)

11.00 uur Hypnotische meditatie

12.00 uur Magische ademreis

Week 4:

Image by Birgith Roosipuu

Diepgaande ademreis met krachtige ademhalingstechnieken

Tijdens de ademreis (ook wel Ademwerk, Ademsessie, Rebirthing of Breathwork genoemd) maak ik gebruik van muziek en muziekinstrumenten zoals een klankschaal, koshi, sjamanen, drum en de regenpijp. Door middel van muziek kun je met jouw lichaam ware emoties en blokkades verbinden. Daarnaast kan muziek ook helpen om je lichaam en geest in een hogere energetische staat te brengen. Een ademsessie werkt op drie niveaus van bewustzijn: lichamelijk, mentaal / emotioneel en spiritueel.

Cacao ceremonie met 100% rauwe cacao

We drinken elke week cacao waarbij we iedere week iets anders doen. In week 1 zetten we een intentie voor de sessies en doen we een oefening om je hart te openen en je gevoel vrij te laten stromen voor en met elkaar. In week 2 schrijf je op een briefje wat je los wil laten en delen we dit met elkaar in de groep. Daarna doen we een aantal Yin Yoga oefeningen. In week 3 doen we een hartmeditatie en in week 4 schrijf je op een briefje waar je allemaal dankbaar voor bent.

Chakra healing

In week 1 krijg je van mij een chakra healing. Ik controleer daarbij je chakra’s. Dit zijn energiebanen die van je kruin tot en met je bekkenbodem op één lijn over het midden van je lichaam lopen. Het zijn jouw juweeltjes, waar je positieve energie mee aantrekt, stress mee vermindert en die je nieuwe kracht geven. Ik gebruik daarbij een pendel en zie daarmee precies welke chakra’s uit balans zijn en, als jij het wil, zie je dit zelf ook. Daarna start ik met de chakra healing waarbij ik mijn speciale chakra staaf gebruik. Deze staaf van rozenkwarts verbetert de stroming bij geblokkeerde chakra’s. De gekleurde chakra steentjes op de staaf geven de juiste energie bij de geblokkeerde chakra’s.

Crystal Herbs Essences

In week 1 laat ik je op intuïtie een essence kiezen om je te ondersteunen tijdens je ademreis. Essences zijn krachtige hulpmiddelen voor innerlijke verandering en spirituele groei. Zij kunnen je extra ondersteunen tijdens je rebirthing ademsessie.

Aura reading

In week 1 krijg je een korte aura reading door mijn dochter Loise. Zij kan de kleur van je aura zien en vertelt je de betekenis van de kleur. Een aurareading is het laten lezen en verwoorden van actuele energetische informatie die in jouw persoonlijke uitstraling aanwezig is. Een aurareading is een intuïtieve methode die jou kan helpen meer inzicht in jezelf te krijgen.

Hypnose meditatie

In week 4 krijg je een hypnose meditatie. Hypnose is trance, een staat van bewustzijn waarbij je volledig geconcentreerd en in diepe ontspanning bent. Het woord is afgeleid van het Griekse woord ‘hypnos‘, dat ‘slaap’ betekent. Maar het is geen slaap! Een hypnose is eigenlijk helemaal niet zo bijzonder. Want ieder mens komt wel een paar keer per dag in een staat van hypnose. Bijvoorbeeld als je gefascineerd naar een film kijkt of verdiept bent in een spannend boek en geen notie hebt van wat er om je heen gebeurt. Het is een staat van diepe rust, en daarom heel prettig. En in deze staat van diepe rust neem ik je mee op reis, langs een pad. We maken een bergwandeling waar we een ontmoeting hebben met onze innerlijke gids.

Reiki

Reiki is een eeuwenoude alternatieve geneeswijze die uitgaat van het zelfhelend vermogen van het lichaam. Door het doorgeven van energie uit het universum wordt dit vermogen gestimuleerd en kan heling of genezing optreden. Het is een pure, liefdevolle manier om je gezond en gelukkig te voelen en iedereen kan de energie doorgeven en ontvangen.

gold splatter 6_edited.png

Prijs €340

bottom of page