top of page
LINH20230417reiki0096.jpg

REIKI

Jouw lichaam helen met Reiki

Reiki is een Japans woord. Het duidt de energie aan (Ki) die alles wat leeft in stand houdt. Door levensenergie te laten stromen, helpt reiki blokkades weg te nemen en boost het het zelf genezend vermogen van je lichaam. Reiki zorgt ervoor dat de verbinding met de universele energie wordt hersteld.

Untitled design (3).png

WAT GEBEURT ER BIJ EEN
REIKI BEHANDELING?

Alles is energie. Het stroomt door alles heen. Ook door ons. Wanneer je levensenergie vrij kan stromen dan voelen we ons in balans, energiek en in contact met onszelf: de zogenaamde ‘flow’. Soms stroomt je levensenergie niet door en is hij verstopt of geblokkeerd door bepaalde negatieve gebeurtenissen in je leven. Door deze ervaringen heb je vervolgens beperkende overtuigingen over jezelf en ben je deze gaan geloven als waarheid. Je raakt uit balans, je levensenergie stroomt niet meer, je bent niet meer in contact met jezelf, voelt je moe en alles lijkt tegen te zitten.

Tijdens een Reiki behandeling neem je plaats bij mij op de behandeltafel. Je kunt je kleding aanhouden omdat kleding geen belemmering is voor het ontvangen van Reiki energie. Vervolgens leg ik mijn handen op diverse plekken op je lichaam en kan de helende Reiki energie daar zijn werk doen waar het nodig is. Wanneer je het niet prettig vindt om aangeraakt te worden is dat geen probleem. Ik kan ook mijn handen een paar centimeter boven je lichaam houden.

Je kunt tijdens een Reiki behandeling bepaalde sensaties in je lichaam voelen. Dat is voor iedereen anders. Soms kunnen mijn handen warm aanvoelen en soms koud. Ook kan je tintelingen voelen. En soms ervaar je niks en voel je een paar dagen later de verandering ineens. Je mag erop vertrouwen dat de helende energie zijn werk doet op precies de juiste plek.

Over het algemeen voel je je na een behandeling een stuk rustiger en ontspannen. Er kunnen ook emoties naar boven komen zoals verdriet, boosheid of juist een blij gevoel. Het gaat er bij Reiki om dat je gaat voelen.

Het heft (energie) blokkades op.

Het herstelt de harmonie tussen lichaam en geest.

Het helpt je bij de afvoer van afvalstoffen en versterkt je immuunsysteem.

LINH20230417Reiki0216.jpg

WAT DOET REIKI 

met je lichaam?

Het brengt ontspanning en stressvermindering in lichaam en geest.

Het helpt onderdrukte emoties los te laten.

Het vermindert lichamelijke klachten.

Het geeft rust in je hoofd.

Het versterkt de verbinding met jezelf, je gevoel en je intuïtie.

Het helpt je beter te slapen en het geeft je meer focus en energie.

MIJN ROL ALS

Reiki begeleider

Als Reiki Begeleider ben ik slechts het 'doorgeefluik' van de Reiki energie. Vanuit intuïtie weet ik precies waar ik moet zijn om jouw lichaam en geest de heling te geven die het nodig heeft.

LINH20230417Ademwerk0368.jpg

REIKI PAKKETTEN

1 op 1 sessies

Losse sessie

€ 95

De sessies zijn individueel

1 uur per sessie

€ 370

4 sessies

De sessies zijn individueel

1 uur per sessie

€ 730

8 sessies

De sessies zijn individueel

1 uur per sessie

1.png
gold splatter 6_edited.png

€ 730

8 behandelingen

Individuele sessies

1 uur per sessie

HOE KLANTEN MIJ ERVAREN

Testimonials

Ingrid-min.jpg

Ik voelde fysiek echt ruimte en ontspanning ontstaan op sommige plaatsen in mijn lichaam. Ik voelde mij na de sessie heel erg open en een soort van opgelucht. Lekkerder in mijn vel. Fijn om me te mogen wentelen in de liefdevolle aandacht van Daniëlle

Ingrid

bottom of page