top of page
LINH20230417Rebirthing0206.jpg

TRAUMA RELEASE BREATHWORK

Adem je vrij!

Met Trauma Release Breathwork (TRB) maak je ruimte in diverse lagen van je zijn. Zowel op fysiek als op mentaal, emotioneel en spiritueel niveau. Je adem is je belangrijkste lichaamsfunctie en alles is dus afhankelijk van je adem. Ademen is leven en door de juiste ademhaling, adem jij je vrij!

Untitled design (3).png
LINH20230417Ademwerk0478.jpg

WAT IS TRAUMA RELEASE
BREATHWORK?

Bij Trauma Release Breathwork (TRB) worden trauma’s die in het lichaam zijn opgeslagen, door middel van intensieve en krachtige ademhalingsoefeningen, losgemaakt en losgelaten.

Vaak leven wij nog in het verleden. Maar wat wij verleden noemen zijn slechts herinneringen. Het verleden bestaat niet, er is slechts het hier en nu.

Je kunt Trauma Release Breathwork gebruiken als medicijn voor lichaam en geest. Door gebruik te maken van ademwerk (ook wel ademreis, ademsessie of breathwork genoemd) komen onbewuste spanningen en blokkades uit het verleden naar de oppervlakte en kunnen ze opgelost worden. Ik gebruik hiervoor o.a. de verbonden ademhaling en de holotropic breathing.

Je krijgt letterlijk weer adem!

Op een natuurlijke manier trauma en spanningen loslaten uit je lichaam.

Je lichaam, geest, emoties en spiritualiteit verkennen.

Je aandachtspanne vergroten en je focus verscherpen.

LINH20230417Danielle0111-2.jpg

WAT WE GAAN DOEN TIJDENS DE

Trauma Release Breathwork sessie?

De perceptie van chronische pijn of fysiek ongemak verminderen.

Je openen voor een golf van creativiteit, terwijl je je innerlijke criticus het zwijgen oplegt.

Je zenuwstelsel kalmeren.

Slapeloosheid voorkomen en je lichaam op rust voorbereiden.

Je immuunsysteem versterken.

MIJN ROL ALS

begeleider

Tijdens de sessie kunnen er symptomen optreden als: transpireren, bibberen en trillen. Ook kun je tintelingen ervaren. Je kunt de energie ook tegenwerken waardoor er spierverkramping of strakheid optreedt. Emoties van geluk, verdriet, verlatenheid, vrede, acceptatie en woede kunnen omhoog komen. En het is ook mogelijk dat je in contact komt met onverwerkte stukken uit je vroege jeugd. Als ervaren begeleider bied ik jou daarom de liefdevolle steun, warmte en veiligheid die je nodig hebt om door te ademen en het proces af te maken.

LINH20230417Reiki0298.jpg

ZIJ GINGEN JE VOOR

Testimonials

Image by Štefan Štefančík

Wat een fijne sessie heb ik gehad bij Daniëlle. Ik voelde me gezien, gehoord en gelijk op mijn gemak. Daniëlle wist heel goed aan te voelen wat ik op dat moment nodig had en ik ging naar huis met meer ruimte en rust in mijn lijf. ik kreeg ook tools mee om dit thuis door te zetten waaronder een essentiële olie, haar positieve affirmatie podcast en een hartmeditatie. Bedankt!❤️

Marcella Leurs

Woman in White Blouse

Wat een bijzondere ervaring. Zodra je bij Daniëlle de drempel over stapt ervaar je gelijk de rust die zij en haar huis je geven. Tijdens een heerlijk kopje gemberthee legt ze alles heel helder en duidelijk uit waarna ze je meeneemt naar je eigen onderbewuste met weloverwogen essentiële oliën. Ik kwam bij haar op het juiste moment, het was intens en zeer verhelderend. Nogmaals dank Daniëlle voor deze mooie ervaring!

Jacky Daniëls

bottom of page