top of page
LINH20230417hypnotherapie0231.jpg

HYPNOTHERAPIE

Leeg die rugzak!

Bij Hypnotherapie worden patronen beïnvloed waar je last van hebt.

Het gaat om overtuigingen die op jonge leeftijd zijn ontstaan en die nu geen functie meer hebben. Deze patronen liggen opgeslagen in je onderbewuste en zijn veranderbaar. Waarom zou je je rugzak met al die angsten of beperkende overtuigingen over jezelf nog langer met je meedragen? Ooit heeft dat een functie gehad, nu is het niet meer nodig. En op het moment dat jij die rugzak leeg maakt, zal je zien dat je een stuk lichter door het leven gaat. Je bent niet meer zo moe, hebt meer energie en staat positiever in het leven. Je kan weer lachen!

Untitled design (3).png
LINH20230417Hypnose0146.jpg

HOE WERKT 
HYPNOTHERAPIE?

Gedurende de dag doe je 5% van al je handelingen en acties bewust en 95% onbewust. Als een automatische piloot draai je onbewust programma’s af. Programma’s die daar in de leeftijd van 0-7 jaar zijn ‘geprogrammeerd’ door ouders, opvoeders en leerkrachten.

 

Deze oude programma’s dienen jou al lang niet meer. En daar wil je graag vanaf. Je hebt dat al geprobeerd, want met je bewuste mind weet je heus wel dat het anders kan. Toch val je iedere keer weer terug in diezelfde oude patronen en overtuigingen. Dat komt omdat deze liggen opgeslagen in je onderbewuste. Tijd om oude programma’s te vervangen voor nieuwe.

HYPNOTHERAPIE IS VOOR JOU

interessant als jij....

je zelfvertrouwen wil vergroten.

van angsten af wil.

trauma's te verwerken hebt.

je niet gezien of gehoord voelt.

LINH20230417Hypnotherapie0621.jpg

het gevoel hebt dat je meer uit het leven wil en kan halen.

leeft op de automatische piloot.

vooral bezig bent met wat andere mensen van je denken en vinden.

altijd aan het zorgen bent voor een ander en jezelf vergeet.

jezelf graag persoonlijk wil ontwikkelen.

van beperkende overtuigingen, patronen en blokkades af wil.

MIJN ROL ALS

hypnotherapeut

Als Hypnotherapeut werk ik met jouw onderbewuste. Zo kan ik ‘het probleem' bij de kern aanpakken en direct veranderen. Mijn rol tijdens de sessie is jou een veilig en vertrouwd gevoel geven. Op die manier kan jij het beste ontspannen. Je hoeft eigenlijk niet veel te doen, alleen te luisteren naar mijn stem en naar mijn instructies.

LINH20230417Danielle0608.jpg

ZIJ GINGEN JE VOOR

Testimonials

Astrid Goossens-min.jpg

Ik kan hypnose zeker aan andere mensen aanbevelen. Ik maak keuzes die ik voorheen nooit eerder had durven maken. Ik rijd lange afstanden door het land. Alleen, terwijl ik voorheen niet verder dan 10 km. rondom huis bleef. Ik spreek mensen aan en zeg dingen die ik voorheen nooit gezegd zou hebben. Ik voel mij ook minder aangevallen door opmerkingen van anderen. Want ik ben ik en dat is oké. Niemand is zo goed als ik.

Astrid Goossens

Marije-min.jpg

Ik twijfelde over hypnotherapie omdat ik een beetje bang was dat ik geen controle meer over mezelf zou hebben. Dat iemand anders mij zou besturen. Ik dacht ook “bij mij werkt het vast niet”. Uiteindelijk was niets daarvan waar. Het was een hele fijne sessie, waarbij ik echt diep kon ontspannen en tegelijkertijd volledig helder was. Net als bij hele diepe meditatie. En het werkte. We deden een symbolenreis en ook ik vond mijn symbool. En we deden het online, via Zoom, ook dat ging heel erg goed! Ik had het idee dat Daniëlle gewoon naast me zat. Heel fijn Daniëlle, dank je wel voor deze reis.

Marije Valk

bottom of page