top of page
  • Foto van schrijvernikitahelena

ZURE AUGURK OF FRISSE KOMKOMMER?


Ik hou van gek doen. Mensen die mij kennen weten dat ik graag typetjes nadoe of gekke bekken trek. Ik ben dan ook gek op apps als Snapchat en TikTok.

Vroeger durfde ik dat niet te laten zien, want stel dat je niet serieus genomen wordt. Tegenwoordig heb ik dit deel van mezelf volledig omarmt en het feit dat je humor hebt doet niks af aan het feit of je wel of niet serieus bent in je werk. Sterker nog er zou eens wat meer met humor gewerkt moeten worden, alles is al serieus genoeg.

Onlangs heb ik dan ook een filmpje van mezelf op TikTok gedeeld. Dit betrof een stukje uit een aflevering van Lang Leve de Liefde wat ik écht hilarisch vond.

Niet lang daarna kreeg ik de vraag van iemand of ik dit wil uitstralen met Detangle. Mijn antwoord daarop is een volmondig “ja”. Ik ben authentiek, mijn aanpak is authentiek en ja ik ben volledig mezelf in mijn bedrijf!

De wereld is al veel te serieus mensen en zoals mijn mentor altijd zei: “je kan nog zo je best doen om een frisse komkommer te zijn, maar als je iedere dag thuiskomt in een pot zure augurken dan wordt je vanzelf een zure augurk. Laat mij dan die frisse komkommer zijn!

Mijn vraag aan jou is in hoeverre durf jij volledig jezelf te zijn?

2 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page