top of page
  • Foto van schrijvernikitahelena

Wie van de drie



Wie van de drie. Echt een spelletje van vroeger wat momenteel weer op tv is. Er zitten dan drie mensen in de studio die beweren Hendrik Jan de Tuinman te zijn. Drie mensen in het panel moeten dan door middel van vragen er achter komen wie de échte Hendrik Jan de Tuinman is.

Daniëlle de spiriwiri

Zo zitten er ook minstens drie personen in mij. Daniëlle de slavendrijver, Daniëlle de spiriwiri, Daniëlle de zorgzame. En zo heb ik er nog wel een paar. Ook een aantal die ik lange tijd niet wilde zien. Ik vond ze niet prettig en stopte ze het liefst weg.


Er is geen ontkomen aan

Maar dát vonden ze niet zo leuk. Ze gingen daardoor alleen maar harder schreeuwen. Een beetje zoals een kind op de grond in de supermarkt. Je kan proberen het te negeren maar dat kost bakken energie en er is geen ontkomen aan!


Weet je wat de grap nu is, juist door ALLE delen van jezelf te omarmen (ook de delen die je liever wilt negeren) ga je groeien.


Jezelf helemaal omarmen

Delen in jezelf ontkennen zorgt ervoor dat je jezelf steeds wilt bewijzen of verdedigen. Dit kost heel veel energie. Door jezelf helemaal te omarmen ga je groeien tot grote hoogte!


Deep Dive Within

Met mijn nieuwste programma Deep Dive Within leer jij jezelf omarmen zoals je bent. Zonder negatieve overtuigingen of vastzittende patronen. Leer jij los te laten wat je niet meer dient. Terug naar je fabrieksinstellingen en weer doen waar je écht blij van wordt.

Vraag hier meer informatie aan

Welk deel in jezelf negeer jij?

3 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page