top of page
  • Foto van schrijvernikitahelena

Spiegeltje spiegeltje aan de wand



Gedurende ons leven zijn we geprogrammeerd door ouders, opvoeders, leerkrachten. En die programma’s hebben wij voor waar aangenomen en zijn we gaan geloven

Spiegeltje spiegeltje aan de wand

Jouw leven is een afspiegeling van hoe jij je van binnen voelt. Wanneer je niet de partner hebt die je graag zou willen hoe is het dan met de liefde voor jezelf gesteld? Wanneer je niet het geld hebt wat je eigenlijk zou willen hoe is het met jouw gedachten over geld gesteld? Wanneer jij je niet gewaardeerd voelt op je werk hoe is het dan met jouw waardering voor jezelf?

Alles vibreert

Alles is energie, ook jouw gedachten. Wanneer jij jezelf constant negatieve verhalen vertelt werkt dit door in je gedrag, de woorden die je gebruikt, jouw gevoelens. Alles vibreert op een bepaalde frequentie en is in beweging (de wet van de vibratie). Ook jouw gedachten vibreren op een bepaalde frequentie. Jouw gedachten bepalen hoe jij je voelt, wat je zegt en wat je doet! En gelijke energie trekt gelijke energie aan. Dat is de wet van de aantrekkingskracht. Wanneer je negatief denkt ga je zeker geen positieve dingen in je leven aantrekken.

Tijd voor verandering!

Hoe? Door de stappen te zetten die nodig zijn om de verandering te maken:

Stap 1

Besef dat jij de controle hebt over je gedachten. En neem daar de verantwoordelijkheid voor. Jouw oude manier van denken, praten, voelen en doen hebben jou precies gebracht waar je nu bent in je leven. Ben je bereid de verantwoordelijkheid en controle te nemen en het leiderschap van je leven weer in eigen hand te nemen?

Je kan alles bereiken wat je wilt, jij creëert jouw eigen werkelijkheid.

Stap 2

De verandering zit binnen in jezelf, niet buiten jezelf

Onder de grond zitten jouw wortels/zaadjes, vol met oude overtuigingen en patronen. Ooit zijn die daar geplant door ouders/opvoeders/leerkrachten. Wil je een ander leven, dan heb je onder de grond het werk te doen. Bij de basis. Wat onder de grond zit creëert wat boven de grond te zien is.

Wat geloof jij over jezelf? Hoe kijk jij naar de wereld om je heen? Jouw overtuigingen bepalen jouw gedachten, jouw gevoelens, jouw woorden en jouw acties.

Pak eerst jouw overtuigingen aan. Jij BENT niet jouw overtuigingen, het zijn geen feiten, maar programma’s die je als een automatische piloot aan het afdraaien bent.

Wanneer je jouw overtuigingen bij de kern aanpakt, verandert alles. Hoe je denkt over jezelf, over het leven. Ben je bereid, ben je werkelijk bereid?

Doe dan THE WORK!

Stap 3

Behandel jezelf alsof jij je eigen ideale partner bent. Hoe ga je dan met jezelf om? Waarschijnlijk liefdevol, respectvol, zorgzaam. Wanneer jij op diezelfde manier met jezelf omgaat ga je dit ook uitstralen naar je omgeving toe. Wanneer jij jezelf waardevol vindt, vindt je omgeving dat ook.

Wanneer je niet tevreden bent met hoe je leven verloopt of met de situatie waar je momenteel in zit ga dan aan de slag met de fundering. En de fundering van je leven dat ben JIJ. Neem de controle over je leven door aan het werk te gaan met jouw beperkende gedachten en overtuigingen. Pas wanneer de fundering goed en stevig is kan jij het huis van je leven er op bouwen. Het droomleven wat je zo graag wilt.

Hoe is het met jouw leven? Heb jij op dit moment het leven wat je graag wilt? Of zijn er dingen die je graag anders zou willen zien?

De tijd voor de Deep Dive Within is nu!

Ook jij kan terug naar je fabrieksinstellingen, je hoeft alleen maar de eerste stap te zetten.

2 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page