top of page
  • Foto van schrijvernikitahelena

MAGISCH WOUD



Sommige mensen weten dit, anderen niet. Maar ik heb een tweede huis. Ik vind het heerlijk om hier te zijn. Wanneer ik de voordeur uit loop, loop ik regelrecht het Deelerwoud in. Geen gewoon bos, nee een heus woud. Woud klinkt al heel anders dan een bos. Woud is groots, majestueus en magisch. En dat is het ook!

Wanneer ik hier ben start ik mijn ochtenden met een lange wandeling samen met mijn eigen B&B (dat zijn mijn hondjes Beanie en Beer). Elke ochtend minimaal een half uur maar vaak langer.

Deze ochtend is het stormachtig. Ik loop terwijl ik omhoog naar de bomen kijk. De takken zwieren heen en weer. Het zijn net armen die vrolijk naar mij zwaaien. Alsof ze me welkom heten in hun woud. Een soort erehaag HEEEEY Daniëlle, wat leuk dat je er bent! Welkom jiehoeee!!

Ik zie hoe de takken meegaan en buigen met de wind en het leven. Het waait hard en de bomen met hun takken lijken te zeggen: “nou en?”. Wij zwaaien en buigen mee met dat wat het leven ons geeft. En wij hebben er lol in en maken plezier. Er zijn ook takken die niet meedoen. Die mogen we loslaten. Soms vallen er takken af. Sommige zitten er nog wel aan, maar die geven we geen energie meer. Alles wat ons niet dient laten we los en geven we geen energie.

Moet je ook doen Daniëlle is de boodschap. Wat er ook gebeurt om je heen en in je leven. Geniet, maak plezier en lol. Buig en veer mee met het leven en laat los wat je niet meer dient.

De boodschap is duidelijk. Ik geniet van mijn erehaag en het warme welkom van de zwiepende takken aan de bomen. Bedank hun voor de boodschap en start vol energie mijn dag.

En onthoud: Life is full of magical moments!😉

Liefs

💗

Daniëlle

7 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page