top of page
  • Foto van schrijvernikitahelena

Ik ben steeds meer mezelf



Als baby was ik vooral heel lief. Sliep veel, huilde weinig en was vooral niet te aanwezig.


Als kleuter was ik vooral extreem verlegen. Wanneer iemand vroeg “hoe heet jij?” was ik zo verlegen dat mijn vriendinnetje moest zeggen “Daniëlle”.


Als tiener was ik vooral heel onzeker. Ik begon mezelf te vergelijken met anderen. Waar ik dan meestal niet te best vanaf kwam. Mijn neus was te groot, mijn buik was te dik (ik woog 56 kg!!).


Als twintiger was ik vooral bezig met hoe het hoort. Ik had een baan, een auto, een huis. Was ik gelukkig, vond ik mijn baan wel leuk, daar was ik niet mee bezig.


Als dertiger was ik vooral bezig met voor iedereen zorgen, behalve voor mezelf. Ik leefde op de automatische piloot. Het was voor mij meer overleven dan leven.


Als veertiger kwam mijn omslag. Iemand vroeg mij “wat is je doel in dit leven”. Ik had werkelijk geen idee, was vooral bezig met overleven. Het werden mijn kantelpunt jaren. Door diverse ingrijpende gebeurtenissen in mijn leven besefte ik “op deze manier wil ik niet verder, ik wil het anders”. Ik heb de eerste stappen gezet in persoonlijke ontwikkeling. Op zoek gegaan naar wat wil ik nu? Waar word ik blij van? Wat is mijn missie?


Als vijftiger ben ik vooral steeds meer mezelf. Ik heb al heel wat soulsearching gedaan. Ben door pieken en dalen gegaan. Ben ik er al? Nou, dat hoop ik niet! Vind het pad van persoonlijke ontwikkeling veel te leuk. Maar ik ben dichter bij mezelf dan ik ooit geweest ben. Die overgang?? Die had ik jaren eerder moeten doen, ik heb mij nog nooit zo goed gevoeld!


En mijn missie? Ik ben ervoor geboren andere vrouwen ditzelfde pad te laten bewandelen. Omdat ik voel dat dit nodig is. Ik inspireer vrouwen weer met liefde voor zichzelf te leren luisteren naar hun hart, hun gevoel, hun intuïtie. Zodat ze gaan leven vanuit hun hart en gaan doen waar ze écht blij van worden.


Ik ben blij dat die ingrijpende gebeurtenissen in mijn leven hebben plaatsgevonden. Anders zat ik waarschijnlijk nu nog steeds in die ratrace van overleven. Ik voel mij energieker en vrijer dan ik mij ooit in mijn leven gevoeld heb!


Ik kan met trots zeggen: THIS IS ME!!


Wist je dat ik ook geregistreerd sta op de website: https://www.vind-een-therapeut.nl/.

2 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page