top of page
  • Foto van schrijvernikitahelena

Alles heeft een reden



Ken je dat? Het gevoel van “alles heeft een reden”. Dat je ineens ziet dat alles in je leven met een reden gebeurd? En dat het universum er altijd voor zorgt dat alles precies op het juiste moment gebeurd?

Ik zie sinds een week heel sterk dat heel mijn leven geleid heeft tot het punt waar ik nu ben. Dat alles klopt. Er gebeuren dingen in mijn leven, shifts, veranderingen en alles klopt! Jaren liep ik tegen dingen aan. Had ik het gevoel dat ik alles alleen moest doen.

En nu sinds een week klopt alles, helemaal. En dat voelt zo verdomd goed. Er valt een enorme last van mijn schouders. En ik zie nu ook dat ik jaren zonder dat ik het in de gaten had “de aap” van een ander op mijn schouder heb gehad (lees meer hierover in mijn blog “De Apentemmer”). En die heb ik nu teruggegeven. Heerlijk!

En hoe ben ik tot deze inzichten gekomen? Tja, dat is niet vanzelf gegaan. Ik werk al jaren aan mezelf op verschillende gebieden. Ik mediteer, ik doe aan Kundalini yoga (elke ochtend), ik drink rauwe cacao, ik doe dankbaarheidsoefeningen, ik luister naar de positieve affirmaties van mijn eigen positieve affirmatie podcast.

Maar ook heb ik verschillende opleidingen gevolgd van EMDR, Trauma Release Breathwork, Body Remembers Trauma Therapie, Human Design, energetische therapie tot hypnotherapie. Het mooie is dat ik alle dingen die ik heb geleerd in de loop der jaren ook zelf heb ondergaan. Ik heb mezelf daar mee mogen helen. Het heeft mij zo veel mooie dingen gegeven. Zo heb ik tijdens een ademsessie contact mogen leggen met mijn spirituele gidsen. Dat is de grootste verrijking die ik in mijn leven heb gekregen en ik ben daar enorm dankbaar voor.

Ik voel mij vrij, bevrijd en alles klopt aan mijn leven. Ik ervaar dan ook overvloed in elk aspect van mijn leven. Heb jij dat ook?

1 weergave0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page