top of page
  • Foto van schrijvernikitahelena

A Trip Down Memoy Lane


Afgelopen weekend was ik bij mijn moeder. Ik moest even op mijn oude kamer zijn op zolder en ik zag daar twee posters hangen. Twee posters van de tijd dat ik nog zeer actief deelnam aan het showballet van FoxFire. Super leuke tijd was dat met heel veel optredens, zelfs op t.v.!

Het lelijke eendje

Ik keek naar de posters en dacht WOW, KOEKOEK! Jeetje, zag ik er zo uit? Wat een lekker ding!! In mijn beleving was ik toen het lelijke eendje van het stel. Vergeleek mezelf met iedereen in de groep. Waar ik dan niet al te best vanaf kwam want ik vond iedereen altijd knapper dan mezelf. Ik begrijp nu werkelijk niet waar ik mij toen druk om maakte. Ik zie nu alleen maar een hele knappe, frisse jonge dame in de bloei van haar leven.

Gelukkig met mezelf

Inmiddels ben ik 50. We zijn heel wat jaren (en kilo’s) verder en toch ben ik nu zoveel gelukkiger met mezelf. Wat dat betreft zou ik absoluut niet terug willen. En daarom doe ik wat ik doe, ik empower vrouwen zich te ontdoen van al die blokkades en negatieve zelfpraat.

💗Voor haar die zich onzeker voelt

💗Voor haar die snel verveeld is

💗Voor haar die alles perfect moet doen

💗Voor haar die zich nooit goed genoeg voelt

💗Voor haar die denkt “is dit het nou?”

🌞Voor haar die graag voldoening wil

🌞Voor haar die graag waardering wil

🌞Voor haar die graag wil groeien

🌞Voor haar die elke dag een vakantiegevoel wil

🌞Voor haar die vol passie in het leven wil staan

Voor haar is het tijd om in de schijnwerpers te gaan staan! Ben jij er klaar voor de wereld de beste versie van jezelf te laten zien?

“WHAT IF I FALL?……OH, BUT MY DARLING, WHAT IF YOU FLY?”

Are you ready for take off? Vraag dan een gratis coachcall aan.


4 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page